Bouw advies

Een gedegen en betrouwbaar bouw advies inwinnen over een nieuw of bestaand uit te voeren project doet u bij Posthumus Bouwprojecten. Posthumus Bouwprojecten nabij Amsterdam is een onafhankelijk bouwkundig ontwerp- en advies bureau.

Wij leveren verscheidene diensten met betrekking tot de bouw van een project. Hieronder valt onder andere het uitbrengen van advies, het maken van een ontwerp en uitwerking van de bouwplannen, het verzorgen van een aanbesteding, het controleren van de kwaliteit en voortgang op de bouwplaats en het verzorgen van de oplevering.

Posthumus Bouwprojecten kan u van een bouw advies bedienen voor zowel woningbouw en utiliteitsgebouwen aangaande nieuwbouw als herbestemming, verbouwing en uitbreidingen. Wij leveren onze diensten als het maken van bouwkundige ontwerpen en het uitbrengen van advies zowel aan particulieren als architecten en aannemers.

 Als u wilt weten over wat Posthumus Bouwprojecten kan betekenen voor u, uw bedrijf of organisatie of u zoekt een betrouwbare partner voor de uitvoering van bouwkundige tekeningen of een gedegen advies, neem dan contact met ons op.