Bouw begeleiding

Posthumus Bouwprojecten is een onafhankelijk bouwkundig ontwerp- en adviesbureau nabij Amsterdam en kan door haar expertise begeleiding geven in het proces van ontwerpschets tot de uitvoering en de uiteindelijke oplevering. Wij controleren de voortgang op de bouw en geven begeleiding aan de nauw betrokkenen bij de uitvoering van het werk.

Posthumus bouwprojecten kan het gehele traject voor u verzorgen, vanaf de initiatieffase tot aan de uiteindelijke oplevering. Wij zijn hierdoor direct betrokken bij de bouw van het project en geven waar nodig begeleiding en sturing. Tevens fungeren wij dan als ‘opdrachtgever’ en onderhouden het contact met alle betrokkenen als bijvoorbeeld constructeurs, de architect en installatieadviseurs.

Middels een voortgang- en kwaliteitsrapportage informeren wij u over de bouw en de begeleiding met betrekking tot de voortgang van het project.

Wilt u weten wat Posthumus voor uw bouw projecten kan betekenen of zoekt u deskundige begeleiding bij een (nog uit te voeren) bouw project? Neem dan contact met ons op.