Bouw projecten

Posthumus Bouwprojecten is een onafhankelijk bouwkundig ontwerp- en adviesbureau nabij Amsterdam. Wij kunnen een bouw project vanaf de initiatieffase tot aan de uiteindelijke oplevering voor u verzorgen.

Daarnaast kunnen wij uw bouw projecten ontwerpen of uitwerken van ontwerpschets tot aan een bestek tekening en de uiteindelijke werktekeningen. Uiteraard houden wij hierbij rekening met uw wensen en uw budget ten aanzien van uw bouw projecten.

Bent u op zoek naar geschikte en vakkundige uitvoerders voor uw bouw projecten? Dan kunnen wij hierin ook een rol spelen. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van ervaren bouwkundigen, constructeurs, installatieadviseurs en architecten.

Wij hebben een uitgebreide portefeuille van door ons geleverde en verzorgde bouw projecten. Kijkt u eens bij onze bouw projecten die wij geleverd hebben aan woningen, woongebouwen en verbouwingen voor een impressie van wat wij voor u kunnen betekenen.

Wilt u advies of wenst u meer informatie met betrekking tot de uitvoering van uw bouw projecten, neem dan contact met ons op.