Bouwvergunning aanvragen

Als u een bouwvergunning wilt aanvragen dan kan Posthumus Bouwprojecten u de helpende hand bieden. De omgevingsvergunning (voorheen de bouwvergunning) is een vergunning voor bouwen, milieu en ruimte. U hoeft dus geen aparte aanvragen meer in te dienen voor bouwvergunningen en milieuvergunningen.

Posthumus Bouwprojecten is een bouwkundig ontwerp- en adviesbureau nabij Amsterdam en is gespecialiseerd in het ontwerp van bestek, bestektekeningen en werktekeningen. Als u een omgevingsvergunning (voorheen bouwvergunning) wilt aanvragen dient u een volledig bestek in te dienen. De bestektekeningen zijn een verdere uitwerking van het ontwerp en de omgevingsvergunning .

Als u een omgevingsvergunning (voorheen bouwvergunning) wilt aanvragen dan kunnen wij u daarin bijstaan om alle juiste informatie te verzamelen en te bundelen om zo het complete bestek in te dienen bij uw gemeente.

Als u nog vragen heeft over een omgevingsvergunning (voorheen de bouwvergunning) of het aanvragen hiervan, neem dan contact met ons op.