Directievoering bouw

Posthumus Bouwprojecten is een bouwkundig ontwerp- en adviesbureau in de buurt van Amsterdam. Wij kunnen het gehele traject, vanaf de ontwerpfase tot aan de uiteindelijke oplevering van uw bouwproject, verzorgen. Zo hebben wij voor een groot aantal projecten de directievoering voor de bouw uitgevoerd.

Tijdens de realisatie van een bouwproject is de directievoerder de vertegenwoordiger en belangenbehartiger van de opdrachtgever. Hij of zij is tijdens de bouw het eerste aanspreekpunt voor alle betrokken partijen. 

De directievoering kent een grote verscheidenheid aan taken. Er is veel informatie van veel verschillende partijen nodig voor de bouw van een project. De directievoering overziet en coördineert de bouw van een project. De directievoering bewaakt de financiën en controleert het meer en minder werk in de bouw.

U vindt voorbeelden waarbij wij de directievoering van een bouw project hebben uitgevoerd onder andere bij onze utiliteitsbouw en woongebouwen.

Wilt u meer weten over de directievoering van uw bouw project en wat wij voor u kunnen betekenen neem dan contact met ons op.